Spracovanie ┼żivo─Ź├ş┼ínych tukov pre potravin├írsky a krmovin├írsky priemysel

OÜkvarkovß nßtierka

Potrebujeme:

·  250 g mletých oškvarkov

·  6 vajec

·  5 uhoriek nakladaných v sladkokyslom náleve

·  horŔicu

·  soż

·  mleté Ŕierne korenie

Postup:

Pomleté oškvarky zmiešajte s horŔicou, korením a so sożou. Pridajte postrúhané, natvrdo uvarené vajcia a na kocky pokrájané uhorky. Mô×ete podávaŁ aj s cibużou, nezamiešajte ju však do nátierky, preto×e cibuża Ŕasom horkne.

O spolo─Źnosti

O nás
Fotogal├ęria
Kontakt

Kontakt

JAV-AKC spol. s r. o.
Loger ─Ź. 1112
925 84 Vl─Źany

Tel.: +421 31 77 945 22
E-mail: jav@jav-akc.sk