Spracovanie ┼żivo─Ź├ş┼ínych tukov pre potravin├írsky a krmovin├írsky priemysel

GulßÜ troÜku inak

Potrebujeme:

  • hovädzie mäso (moŔing) 1,5kg
  • cibuża 350g
  • bravŔová masŁ 100g
  • paprika 200g
  • rajŔina 150g
  • paradajkový pretlak 80g
  • soż, Ŕierne korenie, majoránka, rasca, cesnak
  • sladká mletá paprika 25g
  • zemiaky 0,5kg

Postup:

Nakrájame mäso na menšie kúsky a cibużu nadrobno. Necháme rozpáliŁ bravŔovú masŁ, pridáme cibużu, chvíżku restujeme, potom pridáme pretlak a zase chvíżku restujeme. Pridáme nakrájané mäso, okoreníme, pridáme rascu, osolíme a zamiešame.  Potom pridáme pretlaŔený cesnak, mletú Ŕervenú papriku, za stáleho miešania restujeme a potom dolejeme vodou. Prikryjeme pokrievkou a po chvíżke pridáme nakrájanú papriku, paradajky a zemiaky, premiešame. Povaríme asi 20 minút a zaŔneme dochucovaŁ majoránkou, mô×eme ešte pridaŁ pretlaŔený cesnak, soż.

O spolo─Źnosti

O nás
Fotogal├ęria
Kontakt

Kontakt

JAV-AKC spol. s r. o.
Loger ─Ź. 1112
925 84 Vl─Źany

Tel.: +421 31 77 945 22
E-mail: jav@jav-akc.sk