Spracovanie živočíšnych tukov pre potravinársky a krmovinársky priemysel

Vitajte

Vitajte na webstránke spoloènosti JAV. Našou hlavnou èinnosou je priemyselné spracovanie živoèíšnych tukov pre potravinárske a krmovinárske využitie na báze bravèového, hovädzieho a hydinového tuku.

Chlieb s maou a oškvarkami

Agrokomplex 2015

Spolonos JAV-AKC, s.r.o. Vm akujem za Vau priaze v roku 2020 a el astn a spen rok 2021.

Produkty - malospotrebite¾ské balenie

Krmovinársky priemysel
Kàmna surovina živoèíšny tuk, kàmna surovina spracovaná živoèíšna bielkovina Zobrazi viac

Recepty

Skvel gul
Zkladom spechu je kvalitn, sprvne pripraven zklad.
Cibuu (asi 500g) nakrjajte na kocky, nemuste plne nadrobno. V hrnci alebo kotlku ju poriadne oprate na rozplenej masti. Cibua sa mus riadne prai, stle ju mieajte aby neskaramelizovala a nezhorkla. Ke sa cibua zana zafarbova je ten sprvny as prida nakrjan mso (prve cibua spsobuje pekn zafarbenie gulu, okrem papriky a samotnho msa)

Èíta ïalej

Okvarkov pagiky
Z mky, kvsku, tkov, masti, smotany a soli vymiesime cesto a vyvakme ho. Okvarky pomelieme a natrieme na cesto, ktor poskladme zo strn a nechme hodinu odpova na doske. Potom ho znovu vyvakme na hrbku prsta a formikou vykrajujeme pagiky. Poukladme ich na vymasten plech, potrieme vajcom a pri 200 C upeieme do ruova.

Èíta ïalej

Gul troku inak
Nakrjame mso na menie ksky a cibuu nadrobno. Nechme rozpli bravov mas, pridme cibuu, chvku restujeme, potom pridme pretlak a zase chvku restujeme. Pridme nakrjan mso, okorenme, pridme rascu, osolme a zamieame. Potom pridme pretlaen cesnak, mlet erven papriku, za stleho mieania restujeme a potom dolejeme vodou. Prikryjeme pokrievkou a po chvke pridme nakrjan papriku, paradajky a zemiaky, premieame. Povarme asi 20 mint a zaneme dochucova majornkou, meme ete prida pretlaen cesnak, so.

Èíta ïalej

O spoločnosti

O nás
Fotogaléria
Kontakt

Kontakt

JAV-AKC spol. s r. o.
Loger č. 1112
925 84 Vlčany

Tel.: +421 31 77 945 22
E-mail: jav@jav-akc.sk