Články

5. apríla 2021

Oškvarkové pagáčiky

Z múky, kvásku, žĺtkov, masti, smotany a soli vymiesime cesto a vyvaľkáme ho. Oškvarky pomelieme a natrieme na cesto...
1. októbra 2019

Konferencia Samoška Trnava 2019

Kongres na podporu domáceho maloobchodného trhu umožňuje stretnutie členov maloobchodných aliancií, družstiev...
5. septembra 2019

Viedenská „šnicľa“ so zemiakovým šalátom

Vedeli ste, že prapôvodným dôvodom „technológie“ vyprážania v trojobale bolo zlato?
23. augusta 2019

Agrokomplex 2019

Ochutnajte slovenské potraviny, pozrite si poľnohospodársku techniku pri práci a hospodárske zvieratá naživo...
5. novembra 2018

Guláš trošku inak

Nakrájame mäso na menšie kúsky a cibuľu nadrobno. Necháme rozpáliť bravčovú masť, pridáme cibuľu...
5. októbra 2017

Lokše s pečenou husou

Hus rozmrazíme a umyjeme. Potom ju primerane osolíme z vonku aj z vnútra...
5. júla 2016

Lokše s masťou

Zemiaky uvaríme v šupe a ošúpeme. Zemiaky nastrúhame na jemno na struháku...
5. februára 2016

Skvelý guláš

Základom úspechu je kvalitný, správne pripravený základ. Cibuľu nakrájajte na kocky, nemusíte úplne nadrobno...
5. októbra 2014

Oškvarková nátierka

Pomleté oškvarky zmiešajte s horčicou, korením a so soľou. Pridajte postrúhané, natvrdo uvarené vajcia a na kocky pokrájané uhorky....